Brood

Gezien Vleeshalle Derma garant wil staan voor kwaliteitsvolle en verse producten willen we voor ons brood deze lijn ook verder trekken. Om deze reden werken we samen met een warme bakker uit Leffinge: “Bakkerij Vanmaele”. Elke morgen worden er dagverse broden en boterkoeken geleverd. Het directe aanbod is niet volledig (daar we in hoofdzaak nog steeds een slagerij zijn).

Ons vast assortiment zal uit verschillende soorten brood bestaan zoals wit brood, bruin brood en meergranen brood en om de twee weken wordt een andere soort brood in de kijker gezet via de reclame in de Tips. We hebben ook een scala aan boterkoeken, pistolets en sandwiches. Tijdens het weekend is er koekebrood met rozijnen en suikerbrood. De zaterdag kan je bij ons overheerlijke vloerpistolets krijgen. 

Vindt U ons aanbod niet volledig of wilt U zeker zijn van uw brood kan alles besteld worden de dag voordien voor 16 uur door te bellen naar 059/805040, mailen naar info@vleeshallederma.be of een bericht te sturen via facebook .

Wenst U taart, gebak of desserts te bestellen kan dat door uw bestelling minstens 2 dagen van voordien te plaatsen. Bij ons in de slagerij ligt een fotoalbum met allerhande taarten en desserts waarin U zeker uw gading zult vinden.