Verse groenten en fruit

Voor de groenten en fruit werken we samen met een landbouwer uit eigen streek “Hans Denoo” op die manier weten we dat al onze producten van goede kwaliteit zijn. ’T Groenselpoortje kweekt zelf veel van zijn groenten, hierdoor kunnen ze ook de versheid garanderen. ’s Morgens gaan ze zelf naar de veiling om de rest van de groenten en fruit die ze niet kweken aan te kopen. Op deze manier kunnen ze zelf toezien op de kwaliteit en de versheid.

Doordat we groenten verkopen van Hans Denoo “de groenteboer” werken we seizoensgebonden. Groenten zoals (salade, tomaat, komkommer, wortelen, aardappelen, ajuinen, paprika, citroenen en champignons) zullen we echter het ganse jaar door hebben. Dit wordt dan aangevuld met het aanbod van het moment. 
Voor het fruit zullen we ook het seizoen aanbod volgen maar appelen, sinaasappelen, bananen en kiwi’s zullen normaal ook altijd ter beschikking zijn. 

Elke week zetten we een andere groente of fruit in de kijker in de reclame van de tips. Mocht U toch nog iets anders wensen mag U het gerust altijd bestellen.