Buffetten

Gezien we steeds lekker, verzorgd en vers willen werken vragen we om 2 dagen op voorhand te bestellen.

Koud gemengd buffet

  • Vis: Gerookte zalm en heilbot, tomaat garnaal, scampi, langoustines, gambaís, rolmops, rivierkreeftjes
  • Vlees: Gebakken rosbief en varkensgebraad, Gandaham met meloen, kippenwit, ham met asperges, vleesbrood, eitje
  • Groenten: geraspte wortelen, salade, komkommer, appel met rode biet, frisse groentesalade en gemarineerde rode kool
  • Pastasalade of broodjes
  • Aardappelsalade
  • Sausjes: mayonaise, tartaar en cocktail

Alles wordt verzorgd op plateaus of op schalen gelegd. Handig om te vervoeren en uitstekend om op tafel te serveren.
Huur van borden en bestek is mogelijk evenals een mobiele koelcel

 
  

Koud vleesbuffet

  • Vlees: Gebakken rosbief, varkensgebraad, kippenwit, salami, italiaanse ham met meloen, tomaat met vleessalade, paté van de chef, witte worst, hoofdvlees aangevuld met dagverse groentjes, sausjes en koude aardappelen
  • Groenten: geraspte wortelen, salade, komkommer, appel met rode biet, frisse groentesalade en gemarineerde rode kool
  • Pastasalade
  • Aardappelsalade
  • Broodjes
  • Sausjes: mayonaise, tartaar en cocktail

Alles wordt verzorgd op plateaus of op schalen gelegd. Handig om te vervoeren en uitstekend om op tafel te serveren.
Huur van borden en bestek is mogelijk evenals een mobiele koelcel

Broodmand met verrassingsbrood

  • Broodjes naar keuze: sandwiches, zaadpistolets, zachte pistolets
  • Broodbeleg naar keuze: charcuterie, kaas of salades
  • Groentjes: De broodjes worden belegd met bijpassende groentjes

Dit kan op een schotel of in een broodfiguur (schildpad, beer of krokodil) naar keuze gelegd worden
Huur van borden en bestek is mogelijk evenals een mobiele koelcel

  

 

Kaasschotel

12 soorten kaas: variërend van vaste tot zachte kazen, van schimmelkaas tot geitenkaas aangevuld met nootjes, druiven en met andere garnering.