Fondue

Gezien we steeds lekker, verzorgd en vers willen werken vragen we om 2 dagen op voorhand te bestellen.

Fondue (±400gr/pp)

  • Vlees: biefstuk, kalkoenfilet, varkenshaasje, kalfslapje, hamburger, Derma- en Bayonneballetjes, vogels zonder kop, spekballetjes, gepaneerde gehaktballetjes

Fondue met gemarineerd vlees (±400gr/pp)

  • Vlees: gemarineerde biefstuk, gemarineerde kalkoenfilet, gemarineerde varkenshaasje, gemarineerde kalfslapje, hamburger, Derma- en Bayonneballetjes, vogels zonder kop, spekballetjes, gepaneerde gehaktballetjes

Fondue All-in

  • Vlees (+ 400 gr/pp): biefstuk, kalkoenfilet, varkenshaasje, kalfslapje, hamburger, Derma- en Bayonneballetjes, vogels zonder kop, spekballetjes, gepaneerde gehaktballetjes
  • Groenten: geraspte wortelen, salade, komkommer, appel met rode biet, frisse groentesalade en gemarineerde rode kool
  • Pastasalade of broodjes
  • Aardappelsalade
  • Sausjes: mayonaise, tartaar en cocktail

 

Alles wordt verzorgd op plateaus of op schalen gelegd. Handig om te vervoeren en uitstekend om op tafel te serveren.